1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Befektetési szolgáltatások
  4. Takarék FHB Abszolút Hozamú Befektetési Alap

Takarék FHB Abszolút Hozamú Befektetési Alap

Rugalmasan hozzáférhető megtakarítás versenyképes hozammal!

Miért jó befektetés ez Önnek?

  • Középtávú, éven túli megtakarítási termék,
  • vonzó hozamlehetőség,
  • mérsékelt kockázat vállalása mellett.

 

Az Alapon keresztül akár kis összegű, középtávú (éven túli) befektetés esetén is részesülhet a globális tőkepiaci mozgások nyújtotta hozamlehetőségekből.

 

Rugalmasság

Az Alapkezelő befektetési politikája alapján, a származékos ügyletkötések során vételi és eladási pozíciókat egyaránt felvehet, így az Alap nemcsak a tőkepiaci hozamemelkedést, hanem a csökkenést is ki tudja használni.

 

Az Alap célja

Az Alap célja mérsékelt kockázat vállalása mellett a minél magasabb hozam elérése hosszabb távon. A vállalt kockázatokat korlátozza, hogy a teljes nettó tőkeáttétel nem haladhatja meg az Alap nettó eszközértékének a kétszeresét.

Az Alap célja az éven belüli állampapírokat reprezentáló RMAX indexnél magasabb hozam elérése hosszú távon, többlet kockázatok vállalásával, akár spekulatív származtatott ügyletek segítségével. Az Alapkezelő célja egy több eszközcsoport elemből álló portfólió kialakítása, amelynek súlyát dinamikusan alakíthatja a piaci helyzet és a követett stratégia függvényében. Alap befektetési célpontjai lehetnek állampapírok, vállalati kötvények, hazai és nemzetközi részvények, devizában kibocsátott eszközök és származékos ügyletek is.

 

Kombinálható

A termék további előnye, hogy Takarék Nyugdíj-előtakarékossági és tartós befektetési számlának minősülő Takarék Adófaragó Befektetési Számlán  is elhelyezhető, amellyel adóelőnyök és EHO-mentesség* érhető el.

 

 

A fenti információ tájékoztató jellegű, a tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, befektetési- vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

 

* Az adóelőnyök és az EHO-mentesség lehetősége és mértéke a mindenkori, vonatkozó, a tartós befektetési számláról szóló jogszabály(ok)ban meghatározott feltételektől - illetve azok Befektető általi teljesítésétől -, valamint a Befektető egyedi körülményeitől függ, és a jövőben változhat.

 

 

RÉSZLETEK

 

A befektetési szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatosan a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. által közzétett dokumentumok a www.takarekbank.hu honlapon megtekinthetőek.

Hirdetmények