1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Számlavezetés
 4. TAKARÉK LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA+

TAKARÉK LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA+

Ha szüksége van egy teljes értékű,kedvező havidíjért elérhető bankszámlára - jövedelem jóváírási kötelezettség nélkül -, úgy Önnek ajánljuk a Takarék Lakossági Bankszámla+ termékünket.

A Takarék Lakossági Bankszámla+ 0-Ft-os díjú szolgáltatásai:

 • Bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
 • NetBank szolgáltatásokhoz való hozzáférés


A Takarék Lakossági Bankszámla+-t valamennyi korosztály számára ajánljuk:

 • Csemete kedvezmény:

Ha szeretne 14 év alatti gyermekének már kiskorától zsebpénzre gyűjteni, korszerű módon zsebpénzt biztosítani, illetve már gyermekkorban a pénzügyekben is önállóságot adni számára1, nyisson részére Takarék Lakossági Bankszámla+ számlát Csemete számlavezetési díjkedvezménnyel.

 

Számlavezetési havi díj 

Takarék Családi Kedvezmény igénybevétele

és feltételek teljesítése esetén:

0 Ft

Számlavezetési havi díj

 Takarék Családi Kedvezmény igénybevétele nélkül vagy a feltételek teljesítése hiányában:

50 Ft

 

 • Ifjúsági kedvezmények:

14 év felett 18 éves korig, illetve 18 év felett 26 éves korig ajánljuk a Takarék Lakossági Bankszámla+-t Ifjúsági I., illetve Takarék Lakossági Bankszámla+-t Ifjúsági II. kedvezménnyel, így gyermek- és fiatalkorban is kedvező számlavezetési díj mellett vezethet nálunk bankszámlát.

 

14-18 éves kor között   
Számlavezetési havi díj Takarék Családi Kedvezmény igénybevétele és a feltételek teljesítése esetén: 0 Ft Számlavezetési havi díj Takarék Családi Kedvezmény igénybevétele nélkül vagy a feltételek teljesítése hiányában: 50 Ft
18 - 26 éves kor között   
Számlavezetési havi díj: 200 Ft    

 

 • 60+ kedvezmény:

Amennyiben elmúlt 60 éves szintén számlavezetési díjkedvezményben részesítjük.

 

 

Számlavezetési havi díj elektronikus és postai kivonatküldéssel egyaránt: 400 Ft

 

 • Hitel kedvezmény:

Számlavezetés díjkedvezményt biztosítunk abban az esetben is, ha a 18 év feletti Számlatulajdonos/Társtulajdonos ügyfelünk adósként vagy adóstársként a Hitelintézettől felvett élő folyószámlahitellel, személyi kölcsönnel vagy jelzáloghitellel rendelkezik és azt a bankszámlájáról törleszti.

 

Számlavezetési havi díj elektronikus és

postai kivonatküldéssel egyaránt:

200 Ft

 

 • 18 év alatti gyermekének Takarék Családi Kedvezménnyel akár  0 Ft lehet a Takarék Lakossági Bankszámla+ havi számlavezetési díja a Hirdetményben található feltételek esetén.
   

További szolgáltatások:

Az egész világon - a VISA vagy a Mastercard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - biztonságosan vásárolhat és pénzt vehet fel bankkártyájával, melyről az SMS szolgáltatásnak köszönhetően azonnal értesülhet.

 

Megtakarításait lekötött betétben helyezheti el.

A forint bankszámlája mellett ajánljuk Takarék Lakossági Bankszámla+ Deviza számlánkat EUR, CHF, GBP vagy USD devizanemben is.

 

1 A Számlatulajdonos 14. életévének betöltéséig a bankszámla felett fiókban, kizárólag törvényes képviselője rendelkezhet.


A tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket és feltételeket, valamint a bankszámlák számlavezetési és tranzakciós díjaira vonatkozó információkat a Hirdetmény, az Üzletszabályzat és az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

A honlapon szereplő Lakossági Bankszámla termékek kizárólag a www.takarekcsoport.hu/maganszemelyek/fontos-tudnivalok weboldalon  feltüntetett Takarékcsoport tagok értékesítési hálózatában érhetőek el.

 

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.oba.hu és a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

Hirdetmények