1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Befektetési szolgáltatások
  4. Befektetési jegyek
  5. Takarék Dollár Ingatlan Alapok Alapja

Takarék Dollár Ingatlan Alapok Alapja

Kiszámítható és könnyen hozzáférhető befektetési lehetőség középtávon!

 

 

  • Hazai alapok világában elsők között lehetséges dollárban befektetni ingatlan alapok alapjába,
  • kis összeggel is elérhető, rugalmasan hozzáférhető,
  • vonzó, a dollár pénzpiaci hozamokat meghaladó hozamlehetőség, mérsékelt kockázat vállalása mellett.
     

 

Az Alap célja, hogy a Befektetők számára hosszú távú tőkenövekedést biztosítson minél alacsonyabb kockázat vállalása mellett.

 

Az Alap befektetési céljait ingatlanalapok által kibocsátott befektetési jegyek vásárlásával kívánja elérni. A magas fokú likviditás biztosítása érdekében az ingatlanalapokba történő befektetések mellett az Alap portfóliójában pénzpiaci eszközök is megtalálhatóak.

 

Az Alap rugalmasan, országszerte közel 1000, Takarék megtakarítási termékeket forgalmazó szövetkezeti hitelintézeti fiókban hozzáférhető.

 

A termék további előnye, hogy tartós befektetési számlának minősülő Takarék Adófaragó Befektetési Számlán, valamint Takarék Nyugdíj-előtakarékossági számlán is elhelyezhető, amellyel adóelőnyök érhetők el.

 

*Az adóelőnyök lehetősége és mértéke a mindenkori, vonatkozó, a tartós befektetési számláról és nyugdíj-előtakarékossági számláról szóló jogszabály(ok)ban meghatározott feltételektől - illetve azok Befektető általi teljesítésétől -, valamint a Befektető egyedi körülményeitől függ, és a jövőben változhat.

 

RÉSZLETEK

 

 

A befektetési szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatosan a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. által közzétett dokumentumok a www.takarekbank.hu honlapon megtekinthetőek.

Hirdetmények