Befektetési Szolgáltatások - B3 Takarék

A mai világban az érezheti magát anyagi biztonságban, aki hónapról hónapra félre tud tenni némi tartalékot, hogy a későbbiekben fedezni tudja nem várt kiadásait, kitűzött céljait.

A B3 TAKARÉK Szövetkezet a befektetések különböző formáit kínálja Ügyfeleinek. Termékpalettáján akkor is megtalálja az Önnek megfelelő megtakarítási formát, ha minimális kockázattal kiszámítható hozamot szeretne elérni, illetve, ha hajlandó magasabb kockázatot vállalni egy magasabb hozamért.

A B3 TAKARÉK Szövetkezet által befektetési termékek plusz hozam elérésére nyújtanak lehetőséget Ügyfeleink megtakarításainak vagy ideiglenesen rendelkezésre álló szabad pénzeszközeinek lekötésén keresztül.

Amennyiben az alacsony kamatkörnyezet miatt a befektetni és megtakarítani kívánók más konstrukciót keresnek, a bankbetéten felül ma már az állampapírok vagy különböző alapok is elérhetőek pénzintézetünknél.

A részletekért kattintson az alábbi gombok valamelyikére, vagy keresse bizalommal munkatársainkat!

Kérjük, válasszon az alábbiak közül:

Tisztelt Ügyfeleink!

Értesítjük Önöket, hogy 2019. március 22-én kb. 20:00 óra és 23:59 óra között, valamint 2019. március 24-én (vasárnap) 00:00 óra és 04:00 óra között tervezett informatikai rendszerkarbantartást végzünk.

 

Részletek