1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Bankkártyák
  4. VISA Online bankkártya

VISA Online bankkártya

A VISA Online bankkártya belföldi, nemzetközi és internetes vásárlások kiegyenlítésére egyaránt alkalmas, nem dombornyomott kártyatípus.

A VISA Online bankkártya a VISA Nemzetközi Kártyatársaság szabványainak megfelelő, a Kártyabirtokos adataival megszemélyesített, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya. A kártya készpénzfelvételre nyújt lehetőséget bármely bankautomatánál (ATM) vagy POS készüléken, míg készpénzbefizetésre a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül van lehetőség.


A Takarékbank 2016. október hónaptól új megjelenéssel bocsátja a bankkártyákat az Ügyfelek rendelkezésére. 

 

A Visa kártya esetében a korábban gyártott bankkártyák minden tranzakció alkalmával négyjegyű titkos kód (PIN kód) megadását igényelték, az új (előlapon elhelyezett "radar"jellel ellátott) bankkártyáknál a technika lehetővé teszi az érintés és PIN kód nélküli fizetést az 5.000 Ft alatti vásárlásoknál.


A kártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, nem dombornyomott, így IMPRINTER-es használatra nem alkalmas.


A bankkártyához SMS kártyafigyelő szolgáltatás igénylésére is van lehetőség, így Ön minden kártyahasználatot követően SMS értesítést kap.


Amennyiben bankszámlájához kapcsolódik folyószámlahitel, a hitelkeret pozitív egyenlegéhez bankkártyájával is egyszerűen hozzáférhet. A bankkártya a rajta feltüntetett érvényességi időszak utolsó napjának 24. órájáig érvényes. A VISA Online kártyához kapcsolódóan társkártya igénylésére is van lehetőség.
A VISA Online bankkártya Internetes vásárlásra is használható, valamint opcionális biztosítás igénylésére is van lehetőség.

 

 

Kinek javasoljuk?
Azon 18. életévet betöltött ügyfeleinknek, akik szívesen intézik vásárlásaikat bankkártyával, vagy online.

 

 

További részletekért forduljon bizalommal bármely fiókunkhoz, vagy tekintse meg a bankkártyákkal kapcsolatos Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Üzletszabályzatot.

 

Ismerje meg jobban az érintés nélküli fizetési technológiát
Az érintés nélküli fizetési technológiát a kis összegű vásárlások gyors lebonyolítása céljából fejlesztették ki. A rádiófrekvenciás azonosításnak köszönhetően a fizetés során a kártyát, a Kártyabirtokosnak elegendő az arra alkalmas leolvasóterminál közvetlen közelébe tartani, és a tranzakció jóváhagyása 5.000 Ft alatt kártyalehúzás és PIN kód kérése nélkül végbemegy. A fizetés rendben létéről a készülék rövid hangjelzést ad. A kereskedő bizonylatot csak a Kártyabirtokos külön kérésére nyomtat, ezzel is gyorsítva az 5.000 Ft alatti vásárlások lebonyolítását. A kártyában működő adatvédelmi és azonosítási megoldásoknak köszönhetően biztonságos, a Kártyabirtokos adatai nem "másolhatóak".


Az egy mozdulattal történő fizetésre a PayPass logóval ellátott elfogadóhelyen van lehetőség bel- és külföldön. Az 5.000 Ft feletti PayPass módon történő fizetések esetén a Kártyabirtokosnak már szükséges PIN kódjával engedélyezni a tranzakciót. Az 5.000 Ft-os PIN kód nélkül kiegyenlíthető limit külföldön és hazánkban eltérő lehet.

 

A Visa Online bankkártya kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el:

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények