1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Számlavezetés
  4. Vállalati dolgozói számla

Vállalati dolgozói számla

Kedvezményes havidíjú számla, azon cégek munkavállalóinak, mely munkáltatóval a B3 TAKARÉK megelőzően együttműködési megállapodást írt alá.

A Vállalati dolgozói számla igénylésére, igénybevételére azon cégek munkavállalói jogosultak, mely cégeknek legalább 5 dolgozója számlát nyit, melyet megelőzően a munkáltatóval a B3 TAKARÉK együttműködési megállapodást írt alá. 

 

A bankszámlához igényelhető bankkártya, mely az Ön döntése alapján lehet Maestro, MasterCard, MasterCard PayPass, vagy Visa Online bankkártya. Az egész világon - a MasterCard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - biztonságosan vásárolhat és pénzt vehet fel bankkártyájával, az SMS Kártyafigyelő szolgáltatásnak köszönhetően.

 

Kapcsolódó elektronikus szolgáltatásként lehetőség van díjmentesen Netbank szolgáltatást igényelni.  Csoportos beszedési megbízások megadásával egyszerűen és sorban állás nélkül egyenlítheti ki közüzemi számláit. SMS szolgáltatásunk igénybevételével azonnal értesülhet a bankszámlája terhére végrehajtott tranzakciókról, vagy a jóváírásokról. Váratlan helyzetekre folyószámlahitel keretet igényelhet. Megtakarításait lekötött betétben helyezheti el.

 

A bankszámla nyitáshoz - rezidens magánszemély esetén - az alábbi dokumentumokra van szükség:

  • személyazonosító igazolvány vagy útlevél vagy kártya formátumú vezetői engedély
  • lakcímet igazoló hatósági igazolvány

 

Kinek javasoljuk?
A B3 TAKARÉKKAL együttműködési megállapodást aláíró cégek munkavállalói igényelhetik, az együttműködési megállapodásban foglaltak szerint.

 

A termék az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

A Vállalati dolgozói számla kondíciói az alábbi hirdetményben érhető el:

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények