TAKARÉK számla

Teljes körű számlaszolgáltatások kedvező havidíj mellett, Takarék Folyószámlahitel vagy Takarék Személyi Kölcsön igénylése esetén.

A számlatípust kizárólag azon lakossági ügyfelek vehetik igénybe, akik a fizetési számlához kapcsolódóan forint alapú Takarék Folyószámlahitel vagy Takarék Személyi Kölcsön terméket vesznek igénybe.

 

SMS szolgáltatással, vagy díjmentesen igényelhető Netbank szolgáltatásunkkal bárhol, bármikor tájékozódhat bankszámlája egyenlegéről és forgalmáról. Az igénybevett személyi kölcsön törlesztése a bankszámlához adott rendszeres átutalási megbízás alapján a törlesztési napokon automatikusan átvezetésre kerül.
Amennyiben folyószámla hitelkerettel rendelkezik, a keretösszeg bármikor rendelkezésére áll. 


A Folyószámlahitel, vagy a Személyi Kölcsön lejáratát, visszafizetését követően Önnek számlacsomag módosítást kell igényelnie. A választáshoz többféle számlatermékünk áll rendelkezésére.

 

A számlához igényelhető bankkártya típusát Ön határozza meg, mely lehet Maestro, MasterCard, MasterCard PayPass, vagy Visa Online bankkártya. Az egész világon - a MasterCard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - biztonságosan vásárolhat és pénzt vehet fel bankkártyájával, az SMS Kártyafigyelő szolgáltatásnak köszönhetően.


A TAKARÉK számlát a 18. életévüket betöltött devizabelföldi magánszemélyek igényelhetik a mindenkori passzív üzletági Hirdetményben meghatározott minimum összeg befizetése mellett, Takarék Folyószámlahitel vagy Takarék Személyi Kölcsön igénybevétele esetén.

 

A számlanyitáshoz az alábbi dokumentumokra van szükség:

  • személyazonosító igazolván vagy útlevél vagy kártya formátumú vezetői engedély,
  • lakcímet igazoló hatósági igazolvány

 

Kinek javasoljuk?
Kizárólag azon Ügyfeleinknek, akik Takarék Folyószámlahitelt, vagy Takarék Személyi Kölcsönt vesznek nálunk igénybe.

 

A termék az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

A TAKARÉK számla kondíciói az alábbi hirdetményben érhető el:
A Takarék Folyószámlahitel és a Takarék Személyi Kölcsön kondíciói az alábbi hirdetményben érhetőek el: 

Hirdetmények