1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Befektetési szolgáltatások
  4. Befektetési jegyek
  5. TAKARÉK Rövid Kötvény Befektetési Alap

TAKARÉK Rövid Kötvény Befektetési Alap

A piacot dinamikusan követő befektetés, középtávú pénzügyi céljai megvalósításához!

Miért jó befektetés ez Önnek?

 

  • Állampapírokból és kötvényekből felépített portfólió,
  • a betétekhez képest versenyképes hozammal rendelkező befektetési lehetőség,
  • mérsékelt kockázat vállalása mellett.

 

Az Alap a betétekhez képest versenyképes hozamlehetőséget kínál, mérsékelt kockázat vállalása mellett. Elsősorban állampapírokból, jelzáloglevelekből és egyéb hitelviszonyt megtestesítő értékpapírokból álló befektetési eszköz középtávú pénzügyi célok megvalósításához.

 

 

Rugalmasság

 

Az Alapban elhelyezett megtakarítás a rövid lejáratú betétekhez hasonlóan könnyen és gyorsan hozzáférhető.

 

 

Az Alap célja

 

Az Alap célja, hogy éven túl rendelkezésre álló pénzeszközök számára a rövid lejáratú állampapírok teljesítményével versenyképes hozamú befektetési lehetőséget biztosítson. Az Alap jellemzően likvid és alacsony kockázatú forint eszközök segítségével alakítja ki portfólióját a stabil tőkenövekedés érdekében. Ezen felül a befektetési stratégiában megengedett, hogy devizában denominált rövid lejáratú és magas likviditású eszközökbe is fektessen.

 

 

Kombinálható

 

A termék további előnye, hogy Takarék Nyugdíj-előtakarékossági és tartós befektetési számlának minősülő Takarék Adófaragó Befektetési Számlán  is elhelyezhető, amellyel adóelőnyök és EHO-mentesség* érhető el. 


 

A fenti információ tájékoztató jellegű, a tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, befektetési- vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

 

* Az adóelőnyök és az EHO-mentesség lehetősége és mértéke a mindenkori, vonatkozó, a tartós befektetési számláról szóló jogszabály(ok)ban meghatározott feltételektől - illetve azok Befektető általi teljesítésétől -, valamint a Befektető egyedi körülményeitől függ, és a jövőben változhat.

 

 

RÉSZLETEK

 

A befektetési szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatosan a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. által közzétett dokumentumok a www.takarekbank.hu honlapon megtekinthetőek.

Hirdetmények