Takarék Euró Ingatlan Alapok Alapja

Kiszámítható és könnyen hozzáférhető befektetési lehetőség hosszú távon!

Miért jó befektetés ez Önnek?

 

  • Hazai alapok világában elsők között lehetséges euróban befektetni ingatlan alapok alapjába,
  • kis összeggel is elérhető, rugalmasan hozzáférhető,
  • vonzó, az euró pénzpiaci hozamokat meghaladó hozamlehetőség, mérsékelt kockázat vállalása mellett.

 

Az Alap az euró betétekhez képest versenyképes hozamlehetőséget kínál, mérsékelt kockázat vállalása mellett.

 

 

Rugalmasság

 

A termék további előnye, hogy Ügyfeleink befektetéseiket a forgalmazási idő alatt bármikor elhelyezhetik, visszaválthatják, megtakarításaikat tetszőleges összeggel növelhetik vagy csökkenthetik.

 

 

Az Alap célja

 

Az Alap célja, hogy a Befektetők számára hosszú távú tőkenövekedést biztosítson minél alacsonyabb kockázat vállalása mellett. Az Alap befektetési céljait ingatlanalapok által kibocsátott befektetési jegyek vásárlásával kívánja elérni. A magas fokú likviditás biztosítása érdekében az ingatlanalapokba történő befektetések mellett az Alap portfóliójában pénzpiaci eszközök is megtalálhatóak.

 

 

Kombinálható

 

A termék további előnye, hogy tartós befektetési számlának minősülő Takarék Adófaragó Befektetési Számlán is elhelyezhető, amellyel adóelőnyök és EHO-mentesség* érhető el.

 

A fenti információ tájékoztató jellegű, a tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, befektetési- vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltés.

 

* Az adóelőnyök és az EHO-mentesség lehetősége és mértéke a mindenkori, vonatkozó, a tartós befektetési számláról szóló jogszabály(ok)ban meghatározott feltételektől - illetve azok Befektető általi teljesítésétől -, valamint a Befektető egyedi körülményeitől függ, és a jövőben változhat.

 


 RÉSZLETEK

 

A befektetési szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatosan a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. által közzétett dokumentumok a www.takarekbank.hu honlapon megtekinthetőek.

Hirdetmények