1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Befektetési szolgáltatások
  4. Befektetési jegyek
  5. Takarék Apollo Származtatott Részvény Befektetési alap

Takarék Apollo Származtatott Részvény Befektetési alap

Részesedjen a globális tőkepiaci mozgások nyújtotta lehetőségekből!

Miért jó befektetés ez Önnek?

 

  • magas hozamlehetőség, átlagosnál magasabb kockázat vállalása mellett,
  • hosszú távú pénzügyi célok megvalósításához,
  • kis összeggel is elérhető befektetési forma.

 


Rugalmasság

 

Határozatlan futamidejű befektetés, amelynek nincs lejárata, forgalmazási időben az ügyfél könnyen hozzájuthat befektetett pénzeszközeihez és annak hozamaihoz.

 

 

Az Alap célja

 

Alap célja az Alapkezelő egy alapvetően külföldi részvényeket preferáló befektetési stratégiát folytató értékpapír-portfólió teljesítményéből való részesedést kívánja elérhetővé tenni az ügyfelek  hosszú távú - akár kis összeggel is elérhető - pénzügyi céljaik megvalósításához. Az Alapkezelő a globális részvénypiac mozgásait

kihasználva, az Alap referenciaindexét meghaladó hozam elérését tűzi ki célul a részvényportfólióval együtt járó magasabb kockázatvállalási szint mellett.

 

 

Kombinálható

 

A termék további előnye, hogy Takarék Nyugdíj-előtakarékossági és tartós befektetési számlának minősülő Takarék Adófaragó Befektetési Számlán  is elhelyezhető, amellyel adóelőnyök és EHO-mentesség* érhető el.

 

A fenti információ tájékoztató jellegű, a tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, befektetési- vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

 

* Az adóelőnyök és az EHO-mentesség lehetősége és mértéke a mindenkori, vonatkozó, a tartós befektetési számláról szóló jogszabály(ok)ban meghatározott feltételektől - illetve azok Befektető általi teljesítésétől -, valamint a Befektető egyedi körülményeitől függ, és a jövőben változhat.

 

 

RÉSZLETEK

 

A befektetési szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatosan a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. által közzétett dokumentumok a www.takarekbank.hu honlapon megtekinthetőek.

Hirdetmények