1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Számlavezetés

Számlavezetés

Ön is szeretné pénzügyeit otthonához közel tudni? Válasszon lakossági bankszámláink közül igényeinek megfelelően. Teljes körű pénzügyi szolgáltatások helyben, barátságos környezetben.

A B3 TAKARÉK Szövetkezetnél kezelt lakossági bankszámla az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által (Hpt.-ben foglalt rendelkezésekkel és kivételekkel), valamint a Garanciaközösség által biztosított.


A B3 TAKARÉK Szövetkezetnél a 2015. szeptember 1.-től visszavonásig nyitott pénzforgalmi számlák esetén nem kerül felszámításra számlanyitási díj.

 • TAKARÉK LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA+

  Ha szüksége van egy teljes értékű,kedvező havidíjért elérhető bankszámlára - jövedelem jóváírási kötelezettség nélkül -, úgy Önnek ajánljuk a Takarék Lakossági Bankszámla+ termékünket.

 • TAKARÉK DÍJFARAGÓ LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA

  Szeretné minél kevesebb időráfordítással, sorban állás nélkül, határidőre befizetni havi közüzemi számláit? Ajánljuk, fizesse csoportos beszedési megbízással! Jó választás lehet az Ön számára a Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla.

 • TAKARÉK AKTIVITÁS LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA

  Ha Ön 180 000 Ft feletti havi nettó jövedelemmel rendelkezik és aktívan használja bankszámláját, bankkártyáját, előnyben részesíti az internetes bankolást és kedvezményes havidíjú bankszámlát keres, a Takarék Aktivitás Lakossági Bankszámlát az Ön igényeire szabtuk.

 • SZÁMLAVÁLTÁS

  2019-02-04

  Szakértelmünk bankváltáskor is az Ön kényelmét szolgálja!


  Számlaváltás lépésről lépésre!  Tegye meg az első lépést!

 • Vállalati dolgozói számla

  Kedvezményes havidíjú számla, azon cégek munkavállalóinak, mely munkáltatóval a B3 TAKARÉK megelőzően együttműködési megállapodást írt alá.

 • Gyámhatósági számla

  A gyámhatósági számlán a B3 TAKARÉK a kiskorúak, illetve a gondnokság alatt álló személyek törvényes képviselője (gyám/gondnok) által elhelyezett vagy átutalt készpénzvagyonát kezeli.

Hirdetmények