1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Bankkártyák
  4. MasterCard Standard bankkártya

MasterCard Standard bankkártya

A MasterCard Standard bankkártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, dombornyomott bankkártya, amely internetes vásárlások kiegyenlítésére is alkalmas.

A MasterCard Standard bankkártya, a MasterCard Nemzetközi Kártyatársaság szabványainak megfelelő, a kártyabirtokos adataival megszemélyesített, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya. A kártya készpénzfelvételre, nyújt lehetőséget bármely bankautomatánál (ATM), vagy POS készüléken, míg készpénzbefizetésre a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül van lehetőség. A kártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, dombornyomott, IMPRINTER és Internetes használatra is alkalmas.

 

A kártya biztonságáról, a minden tranzakció alkalmával megadandó négyjegyű titkos kód (PIN kód) gondoskodik. A bankkártyához SMS Kártyafigyelő szolgáltatás igénylésére is van lehetőség, így Ön minden kártyahasználatot követően SMS értesítés kap.

 

Amennyiben bankszámlájához kapcsolódik folyószámlahitel, a hitelkeret pozitív egyenlegéhez bankkártyájával is egyszerűen hozzáférhet. A bankkártya a rajta feltüntetett érvényességi időszak utolsó napjának 24. órájáig érvényes. A MasterCard Standard kártyához kapcsolódóan társkártya igénylésére is van lehetőség.

A MasterCard Standard bankkártya Internetes vásárlásra is használható, valamint opcionális biztosítás igénylésére is van lehetőség.

 

A bankkártya Internetes szerencsejátékra nem használható!

 

A Takarékbank 2016. október hónaptól új megjelenéssel bocsátja a bankkártyákat az Ügyfelek rendelkezésére. 

 

 

Kinek ajánljuk?

Azon 18. életévet betöltött ügyfeleinknek, akik magasabb jövedelemmel, illetve nagyobb megtakarítással rendelkeznek, továbbá szeretnék kihasználni az elektronikus szolgáltatások adta lehetőségeket.

 

 

További részletekért forduljon bizalommal bármely fiókunkhoz, vagy tekintse meg a bankkártyákkal kapcsolatos Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Üzletszabályzatot.

 

A MasterCard Standard bankkártya kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el:

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények