1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Bankkártyák
  4. MasterCard PayPass bankkártya

MasterCard PayPass bankkártya

A MasterCard PayPass bankkártya lehetővé teszi az érintéssel történő fizetést, mely nemcsak a vásárlások gyors és egyszerű kiegyenlítését jelenti. Önnek bankkártyáját még a kezéből sem kell kiadnia!

A MasterCard PayPass bankkártya, a MasterCard Nemzetközi Kártyatársaság szabványainak megfelelő, a Kártyabirtokos adataival megszemélyesített, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya. A kártya készpénzfelvételre, nyújt lehetőséget bármely bankautomatánál (ATM), vagy POS készüléken, míg készpénzbefizetésre a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül van lehetőség. A kártyában működő adatvédelmi és azonosítási megoldásoknak köszönhetően biztonságos, a Kártyabirtokos adatai nem "másolhatóak".


A MasterCard Nemzetközi Kártyatársaság Magyarországra vonatkozó szabályai alapján, a MasterCard PayPass bankkártyával 5.000 Ft alatti vásárlást lehet érintés és PIN kód nélküli technológiával fizetni. Az érintéses használatra a kártya előlapján elhelyezett "radar” jel utal. Ezen összeghatár felett a bankkártya érintés nélküli technológiája továbbra is használható, de a PIN kód megadása kötelezővé válik. A bankkártyán chip és mágnescsík is található, ezáltal hagyományos használatra is alkalmas. A kártya belföldi és nemzetközi használatra is alkalmas, nem dombornyomott (IMPRINTER-es használatra nem alkalmas). A MasterCard PayPass kártyához kapcsolódóan társkártya igényelhető. A kártya a rajta feltüntetett érvényességi időszak utolsó napjának 24. órájáig érvényes.


Amennyiben bankszámlájához kapcsolódik folyószámlahitel, a hitelkeret pozitív egyenlegéhez bankkártyájával is egyszerűen hozzáférhet. A kártyájához SMS Kártyafigyelő szolgáltatás igénylésére is van lehetőség, így Ön minden kártyahasználatot követően SMS értesítés kap.


A MasterCard PayPass bankkártya Internetes vásárlásra is használható, valamint opcionális biztosítás igénylésére is van lehetőség.

 

A Takarékbank 2016. október hónaptól új megjelenéssel bocsátja a bankkártyákat az Ügyfelek rendelkezésére. 


A bankkártya Internetes szerencsejátékra nem használható!

 


További részletekért forduljon bizalommal bármely fiókunkhoz, vagy tekintse meg a bankkártyákkal kapcsolatos Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Üzletszabályzatot.

 

Kinek ajánljuk?
Azon 18. életévet betöltött ügyfeleinknek, akik szívesen kihasználják az érintő, paypass technológia előnyeit, továbbá szeretnék kihasználni az elektronikus szolgáltatások adta lehetőségeket.

 

 

Ismerje meg jobban a PayPass technológiát


Mi is az a PayPass?
A PayPass egy olyan érintés nélküli fizetési technológia, amelyet a kis összegű vásárlások gyors lebonyolítása céljából fejlesztettek ki. A rádiófrekvenciás azonosításnak köszönhetően a fizetés során a kártyát, a Kártyabirtokosnak elegendő az arra alkalmas leolvasóterminál közvetlen közelébe tartani, és a tranzakció jóváhagyása 5.000 Ft alatt kártyalehúzás és PIN kód kérése nélkül végbemegy. A fizetés rendben létéről a készülék rövid hangjelzést ad. A kereskedő bizonylatot csak a Kártyabirtokos külön kérésére nyomtat, ezzel is gyorsítva az 5.000 Ft alatti vásárlások lebonyolítását. A kártyában működő adatvédelmi és azonosítási megoldásoknak köszönhetően biztonságos, a Kártyabirtokos adatai nem "másolhatóak".


Hol fizethet MasterCard PayPass bankkártyával?
A kártya, egy PayPass technológiával ellátott MasterCard bankkártya, így Ön készpénzt vehet fel, és vásárolhat bármely MasterCard logóval ellátott elfogadóhelyen bel-, és külföldön egyenlege, illetve az engedélyezett napi bankkártya limitje erejéig. PayPass módon, azaz egy mozdulattal történő fizetésre a PayPass logóval ellátott elfogadóhelyen van lehetőség bel- és külföldön. Az 5.000 Ft feletti PayPass módon történő fizetések esetén a Kártyabirtokosnak már szükséges PIN kódjával engedélyezni a tranzakciót. Az 5.000 Ft-os PIN kód nélkül kiegyenlíthető limit külföldön és hazánkban eltérő lehet.

 

 

A MasterCard PayPass bankkártya kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el:

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények