1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Befektetési szolgáltatások
  4. Befektetési jegyek
  5. Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap

Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap

Részesedjen az ingatlanbefektetésekből származó hozamokból!

Miért jó befektetés ez Önnek?

 

  • Kis összeggel is elérhető,
  • rugalmasan hozzáférhető, tárgy napos elszámolás,
  • vonzó, a pénzpiaci alapok hozamait meghaladó hozamlehetőség.

 

A középtávú megtakarítási lehetőségek iránt érdeklődő Ügyfeleink számára a Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap egy éves futamidejű állampapíroknál magasabb hozamlehetőséget kínál mérsékelt kockázat mellett.

 

 

Rugalmasság

 

A termék további előnye, hogy Ügyfeleink befektetéseiket a forgalmazási idő alatt bármikor elhelyezhetik, visszaválthatják, megtakarításaikat tetszőleges összeggel növelhetik vagy csökkenthetik.

 

 

Az Alap célja

 

Az Alap célja, hogy mérsékelt kockázati szint mellett stabil tőkenövekedést biztosítson azon Ügyfeleink számára, akik középtávú megtakarítási lehetőséget keresnek.
Az Alap elsősorban olyan stabil jövedelmet biztosító, kiváló műszaki állapotban levő ingatlanokba kíván fektetni, amelyek hosszú távú bérleti szerződéssel rendelkeznek.


A stabil bevétel mellett fontos szempont a kiválasztott ingatlanok értékének jövőbeni növekedési potenciálja.
A magas fokú likviditás biztosítása érdekében az ingatlanbefektetések mellett az Alap portfóliójában pénzpiaci eszközök is megtalálhatóak.

 

 

Kombinálható

 

Az Alap Takarék Nyugdíj-előtakarékossági és tartós befektetési számlának minősülő Takarék Adófaragó Befektetési Számlán is elhelyezhető, amellyel akár adóelőnyök és EHO-mentesség* érhető el.

 

A fenti információ tájékoztató jellegű, a tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek, befektetési- vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

 

* Az adóelőnyök és az EHO-mentesség lehetősége és mértéke a mindenkori, vonatkozó, a tartós befektetési számláról és a nyugdíj-előtakarékossági számláról szóló jogszabály(ok)ban meghatározott feltételektől - illetve azok Befektető általi teljesítésétől -, valamint a Befektető egyedi körülményeitől függ, és a jövőben változhat.

 

RÉSZLETEK

 

A befektetési szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatosan a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. által közzétett dokumentumok a www.takarekbank.hu honlapon megtekinthetőek.

Hirdetmények