1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Befektetési szolgáltatások
  4. Befektetési jegyek
  5. Magyar Posta Takarék Hosszú Kötvény Befektetési Alap

Magyar Posta Takarék Hosszú Kötvény Befektetési Alap

Részesedjen a magyar kötvénypiac nyújtotta lehetőségekből!

Miért jó befektetés ez Önnek?

 

  • Középtávú befektetési forma,
  • a hosszú lejáratú állampapírokkal versenyképes hozamlehetőség,
  • mérsékelt kockázat vállalása mellett.

 

Az Alap jellemzően éven túli lejáratú állampapírokkal versenyképes hozamlehetőséget kínál, akár középtávon, mérsékelt kockázatvállalással, mivel a portfólió nagyrészt fix kamatozású magyar állampapírokból, kötvényekből, jelzáloglevelekből és egyéb vállalati kötvényekből áll.


Az alap ezért azoknak a magán-, vagy intézményi ügyfeleknek jelenthet megoldást, akik a magyar állampapírpiacon szeretnének alacsony költségszint mellett befektetni.

 

 

Rugalmasság

 

Az Alap megfelelő likviditást nyújt, rugalmasságát a portfólióban szereplő éven belüli, kis árfolyam-ingadozással rendelkező instrumentumok biztosítják.

 

 

Az Alap célja

 

Az Alap célja, hogy a részletes befektetési politikájában rögzítettek szerint a hazai kötvénypiac termékeibe fektessen be, és a MAX Indexhez mint referencia index hozamához képest magasabb hozamot biztosítson a befektetési jegy tulajdonosok számára.

 

 

Kombinálható

 

A termék további előnye, hogy Takarék Nyugdíj-előtakarékossági és tartós befektetési számlának minősülő Takarék Adófaragó Befektetési Számlán is elhelyezhető, amellyel adóelőnyök és EHO-mentesség* érhető el.

 

A fenti információ tájékoztató jellegű, a tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, befektetési- vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

 

* Az adóelőnyök és az EHO-mentesség lehetősége és mértéke a mindenkori, vonatkozó, a tartós befektetési számláról szóló jogszabály(ok)ban meghatározott feltételektől - illetve azok Befektető általi teljesítésétől -, valamint a Befektető egyedi körülményeitől függ, és a jövőben változhat.

 

 

A befektetési szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatosan a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. által közzétett dokumentumok a www.takarekbank.hu honlapon megtekinthetőek.

Hirdetmények