1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Befektetési szolgáltatások
  4. Befektetési jegyek
  5. Magyar Posta Takarék Harmónia Vegyes Befektetési alap

Magyar Posta Takarék Harmónia Vegyes Befektetési alap

Részesedjen a kötvény- és részvénypiaci hozamokból egyaránt, akár egyetlen befektetési termék segítségével!

Miért jó befektetés ez Önnek?

 

  • a mindenkori piaci környezethez igazodó, széles körben diverzifikált portfólióval rendelkező befektetési lehetőség,
  • közép- és hosszú távú pénzügyi célok megvalósításához,
  • kis összeggel is elérhető befektetési forma.
  • bankbetéteknél és a rövid lejáratú állampapíroknál magasabb hozam elérésére törekvő ügyfelek pénzügyi céljainak megvalósításához, akik ennek érdekében az említett termékek kockázatánál magasabb kockázatot is hajlandóak és képesek vállalni.

 


Rugalmasság

 

Az Alap az eszközeit széles körben diverzifikálhatja, ezzel rugalmasan képes alkalmazkodni a mindenkor aktuális piaci környezethez.

Határozatlan futamidejű befektetés, amelynek nincs lejárata, forgalmazási időben, a teljesítési idő függvényében Ön könnyen hozzájuthat befektetett pénzeszközeihez és annak hozamaihoz.

 

 

Az Alap célja

 

Az Alap célja, hogy egy mérsékelt részvényarányú, konzervatívan kezelt, kiegyensúlyozott vegyes alapon keresztül a befektetőknek közép távú befektetési lehetőséget kínáljon.

Az Alapkezelő célja, hogy a befektetési politika nyújtotta korlátok között az Alap forrásainak átlagosan 10 százalékát fordítsa részvények vásárlására, a fennmaradó hányadot pedig alapvetően forintban denominált fix és változó kamatozású állampapírokba, vállalati kötvényekbe, jelzáloglevelekbe és kollektív befektetési értékpapírokba fektesse.

Ezáltal a befektető egy termék által részesedhet az állampapír-, részvény- és ingatlanpiac hozamaiból.

 

 

Kombinálható

 

A termék további előnye, hogy Takarék Nyugdíj-előtakarékossági és tartós befektetési számlának minősülő Takarék Adófaragó Befektetési Számlán  is elhelyezhető, amellyel adóelőnyök és EHO-mentesség* érhető el.

 

A fenti információ tájékoztató jellegű, a tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, befektetési- vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése.

 

* Az adóelőnyök és az EHO-mentesség lehetősége és mértéke a mindenkori, vonatkozó, a tartós befektetési számláról szóló jogszabály(ok)ban meghatározott feltételektől - illetve azok Befektető általi teljesítésétől -, valamint a Befektető egyedi körülményeitől függ, és a jövőben változhat.

 

 

RÉSZLETEK

 

A befektetési szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatosan a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. által közzétett dokumentumok a www.takarekbank.hu honlapon megtekinthetőek.

Hirdetmények