1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Bankkártyák
  4. Maestro Ifjúsági bankkártya

Maestro Ifjúsági bankkártya

A Maestro Ifjúsági bankkártya már 14. életév betöltését követően igényelhető. Teljes körű elektronikus kártyaszolgáltatások bel- és külföldön legyen szó vásárlásról, vagy készpénzfelvételről.

A Maestro Ifjúsági bankkártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, nem dombornyomott, chippel ellátott, a Kártyabirtokos adataival megszemélyesített, debit (betéti) kártya. Készpénzfelvételre nyújt lehetőséget bármely bankautomatánál (ATM), vagy POS készüléken, míg készpénzbefizetésre a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül van lehetőség.

 

Igényelhető, a 14-18 év közötti, állandó lakcímmel, személyazonosító okmánnyal rendelkező, illetve a 18-26 év közötti személyazonosító okmánnyal és érvényes diákigazolvánnyal rendelkező számlavezető ügyfeleinkrészére. A Maestro Ifjúsági kártyához kapcsolódóan társkártya igénylésére nincs lehetőség.

 

A kártya bankautomatánál (ATM), vagy POS készüléken, történő készpénzfelvételre, illetve internetes vásárlásokra is alkalmas. A kártya biztonságáról, a minden tranzakció alkalmával megadandó négyjegyű titkos kód (PIN kód) gondoskodik. A bankkártyához SMS Kártyafigyelő szolgáltatás igénylésére is van lehetőség, így minden kártyahasználatot követően SMS értesítés érkezik.

 

A bankkártya Internetes vásárlásra is használható, valamint opcionális biztosítás igénylésére is van lehetőség. A bankkártya a rajta feltüntetett érvényességi időszak utolsó napjának 24. órájáig érvényes.

 

A Takarékbank 2016. október hónaptól új megjelenéssel bocsátja a bankkártyákat az Ügyfelek rendelkezésére. 

 

 

Kinek ajánljuk?

Azon 14-26. év közötti ügyfeleknek, akik megfelelnek az Ifjúsági kártya igénylési feltételeknek, és élni kívánnak az elektronikus szolgáltatások nyújtotta lehetőségekkel.


További részletekért forduljon bizalommal bármely fiókunkhoz, vagy tekintse meg a bankkártyákkal kapcsolatos Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Üzletszabályzatot.

 

A Maestro Ifjúsági bankkártya kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el:

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények