1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Számlavezetés
  4. Fair banki számla

Fair banki számla

A Fair banki számla igénylésére, igénybevételére azon ügyfeleink jogosultak, akik a B3 TAKARÉKNÁL Hitelkiváltó hitelt vesznek igénybe. A számla kedvezményes számlavezetést biztosít.

A bankszámlához igényelhető bankkártya, mely az Ön döntése alapján lehet Maestro, MasterCard, MasterCard PayPass, vagy Visa Online bankkártya. Az egész világon - a MasterCard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - biztonságosan vásárolhat és pénzt vehet fel bankkártyájával, az SMS Kártyafigyelő szolgáltatásnak köszönhetően.

 

Kapcsolódó elektronikus szolgáltatásként lehetőség van díjmentesen Netbank szolgáltatást igényelni.  Csoportos beszedési megbízások megadásával egyszerűen és sorban állás nélkül egyenlítheti ki közüzemi számláit. SMS szolgáltatásunk igénybevételével azonnal értesülhet a bankszámlája terhére végrehajtott tranzakciókról, vagy a jóváírásokról.


Váratlan helyzetekre folyószámlahitel keretet igényelhet. Megtakarításait lekötött betétben helyezheti el.

 

A bankszámla nyitáshoz az alábbi dokumentumokra van szükség:

  • személyazonosító igazolvány vagy útlevél vagy kártya formátumú vezetői engedély
  • lakcímet igazoló hatósági igazolvány

 

Kinek javasoljuk?
Kizárólag azon 18 éven felüli ügyfelek részére nyitható, akik Hitelkiváltó hitelt vesznek igénybe a B3 TAKARÉKNÁL.

 

A termék az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

A Fair banki számla kondíciói az alábbi hirdetményben érhető el:

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények