1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Bankkártyák

Bankkártyák

Vásárlás vagy készpénzfelvétel gyorsan, biztonságosan, a nap 24 órájában. Válassza az igényeinek legmegfelelőbb bankkártyát a B3 TAKARÉK Szövetkezetnél vezetett bankszámlájához használja belföldön, külföldön, vagy akár az interneten.

 • Kölyökkártya

  A Kölyökkártya, forint alapú betéti kártya, amely 7-14 év közötti ügyfeleink részére igényelhető, amennyiben a szülő, törvényes képviselő a B3 TAKARÉK Szövetkezetnél bankszámlával rendelkezik.

 • MasterCard PayPass bankkártya

  A MasterCard PayPass bankkártya lehetővé teszi az érintéssel történő fizetést, mely nemcsak a vásárlások gyors és egyszerű kiegyenlítését jelenti. Önnek bankkártyáját még a kezéből sem kell kiadnia!

 • MasterCard Standard bankkártya

  A MasterCard Standard bankkártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, dombornyomott bankkártya, amely internetes vásárlások kiegyenlítésére is alkalmas.

 • VISA Online bankkártya

  A VISA Online bankkártya belföldi, nemzetközi és internetes vásárlások kiegyenlítésére egyaránt alkalmas, nem dombornyomott kártyatípus.

 • Maestro bankkártya

  A Maestro bankkártyával egyszerűen egyenlítheti ki vásárlásai ellenértékét, és vehet fel készpénzt itthon, vagy akár utazásai során.

 • Maestro Ifjúsági bankkártya

  A Maestro Ifjúsági bankkártya már 14. életév betöltését követően igényelhető. Teljes körű elektronikus kártyaszolgáltatások bel- és külföldön legyen szó vásárlásról, vagy készpénzfelvételről.

Hirdetmények