Alap számla

A B3 Alap számla egy bankszámla, ami mindent tud, és kedvező havidíjért elérhető.


Segítségével egyszerűen és kényelmesen intézheti mindennapi pénzügyeit.

A bankszámlához igényelhető bankkártya, mely az Ön döntése alapján lehet Maestro, MasterCard, MasterCard PayPass, vagy Visa Online bankkártya. Az egész világon - a MasterCard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - biztonságosan vásárolhat és pénzt vehet fel bankkártyájával, az SMS Kártyafigyelő szolgáltatásnak köszönhetően.

 

Kapcsolódó elektronikus szolgáltatásként lehetőség van díjmentesen Netbank szolgáltatást igényelni.  Csoportos beszedési megbízásokkal egyszerűen és sorban állás nélkül egyenlítheti ki közüzemi számláit. SMS szolgáltatásunk igénybevételével azonnal értesülhet a bankszámlája terhére végrehajtott tranzakciókról, vagy igénye szerint a jóváírásokról.

 

Váratlan helyzetekre folyószámlahitel keretet igényelhet, amennyiben hozzánk utaltatja munkabérét, vagy nyugdíját. Megtakarításait lekötött betétben helyezheti el.

 A B3 Alap számlát a 18. életévüket betöltött rezidens és nem rezidens magánszemélyek nyithatják, a mindenkori passzív üzletági Hirdetményben meghatározott minimum összeg befizetése mellett. A bankszámla két számlatulajdonos nevére is nyitható.

 

A bankszámlanyitáshoz - rezidens magánszemély esetén - az alábbi dokumentumokra van szükség:

  • személyazonosító igazolvány vagy útlevél vagy kártya formátumú vezetői engedély,
  • lakcímet igazoló hatósági igazolvány

 

Kinek javasoljuk?

  • Azoknak, akik egy teljes értékű bankszámlára vágynak, kedvező havidíjért.
  • Az Alap számlatípus kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el:

 

A termék az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények