1. Kezdőlap
  2. Elindult a Takarék Mobil Bankfiók

Elindult a Takarék Mobil Bankfiók

Elindult a Takarék Mobil Bankfiók

A Takarék Csoport egyedülálló hazai kezdeményezése, a négy keréken guruló bankfiók innovatív szolgáltatásai 2018. novemberétől a B3 TAKARÉK Szövetkezet működési területén több településen is elérhetők.

 

A Takarék Csoport azzal a céllal indította a Takarék Mobil Bankfiókot, hogy termékeit és szolgáltatásait a távoli, kis lélekszámú községekben is elérhetővé tegye.

 

A Takarék Mobil Bankfiók az általános banki termékek és szolgáltatások értékesítése mellett fontos szerepet tölt be a pénzügyi tájékoztatásban is, hiszen az utazó banki ügyintézőnk személyre szabott tanácsokat tud adni magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt, valamint segít megtalálni azokat a digitális lehetőségeket, mint Bankkártya és Netbank szolgáltatás, melyek fióki nyitvatartástól függetlenül lehetővé teszik Ügyfeleinknek a bankolást.

 

Az eddigi gyakorlat bebizonyította, hogy nagy szükség van erre a Magyarországon új, innovatív banki szolgáltatásra. Bár a teljes hazai felnőtt lakosság körében gyorsan nő azok száma, akik rendszeresen online intézik ügyeiket, az ügyfelek döntő többsége még mindig ragaszkodik a személyes kapcsolattartáshoz, a hagyományos fióki ügyintézéshez.  Sokan élnek továbbá olyan távoli településeken, ahol egyetlen pénzintézet sem működik, és a legközelebbi kirendeltség kilométerekre található, emiatt sok idős és beteg ember számára hasznos megoldás a Mobil Bankfiók.

 

Mobil Bankfiókunkra az elmúlt hónapokban igény volt olyan rendezvényeken, fesztiválokon is, ahol a készpénzes fizetés szükségessé tette az ATM jelenlétet.

 

A fenti okokra és a kedvező tapasztalatokra való tekintettel úgy döntöttünk, hogy újabb Takarék Mobil Bankfiókokat állítunk üzembe, amelyek a B3 TAKARÉK Szövetkezet működési területén is szélesebb körben elérhetővé teszik a pénzügyi szolgáltatást. Egy-egy településen a bankfiók az ügyfélforgalomtól függően 1,5-2,5 órán keresztül áll majd a lakosság rendelkezésére.

 

Reméljük, hogy a Takarék Csoport Takarék Mobil Bankfiókja a lakosság körében népszerű lesz, szívesen veszik igénybe szolgáltatásait, termékeit.

 

 

B3 TAKARÉK Szövetkezet

Hirdetmények